Dob de miel

Spalam maruntaiele de miel si prapurele tinut la rece 40 min. Curatam ceapa si verdeturile, le spalam si le taiem marunt. Punem la fiert maruntaiele i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.5kg organe si prapure de miel
  • 4 cepe medii
  • 6 legaturi de ceapa verde
  • marar
  • patrunjel
  • 3 oua
  • 8 linguri ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Spalam maruntaiele de miel si prapurele tinut la rece 40 min.

Curatam ceapa si verdeturile, le spalam si le taiem marunt.

Punem la fiert maruntaiele in apa clocotita cu sare. Lasam sa se raceasca si tocam maruntaiele bucati, apoi le inabusam impreuna cu ceapa si 4 linguri de ulei. Cand s-a racit turnm in masina de tocat si amestecam cu ouale batute cu sare, piper si verdeata.

Cu aceasta compozitie umplem prapurele, il impaturim si il asezam in tava cu restul de ulei. Se coace 25 min.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors