Cus-cusul se pune la fiert pentru 8 minute; coriandrul si ienibaharul se fierb separat in putina apa, care pe urma se strecoara si se adauga in apa de
Cus-cusul se pune la fiert pentru 8 minute; coriandrul si ienibaharul se fierb separat in putina apa, care pe urma se strecoara si se adauga in apa de la cus-cus.
Cepele si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei de masline
Rosiile se taie si ele cat mai marunt/se zdrobesc (eu folosesc un chopper) si se pun peste ceapa calita.
Se adauga zeama de lamaie si celelalte condimente.
Se pune si puiul fiert, taiat bucatele marunte, si se mai lasa un pic in sos, pe foc.
Se amesteca bine cus-cus-ul cu sosul si se serveste.
Pofta buna!
Reteta Cus-cus cu sos pican a fost propusa de Jolie_kitten pe forum culinar.ro
Alte retete de cus-cus: Salata racoroasa cu cus-cus
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios