Se spala si se curata curcanul. Se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Se curata ceapa si se taie marunt, iar ardeiul se curata si se taie cubulete. S
Se spala si se curata curcanul. Se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Se curata ceapa si se taie marunt, iar ardeiul se curata si se taie cubulete. Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga ardeiul si se stinge cu putina supa de legume. Se taie carnea in cubulete, se da prin masina de tocat si se adauga ceapa si ardeiul. Se condimenteaza cu sare, orégano, piper si boia iute. Se toaca mararul si patrunjelul marunt si se incorporeaza in amestecul de carne, se pun si cele doua oua si se omogenizeaza. Se umple curcanul cu acest amestec, se coase, se presara cu sare si piper si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se stropeste cu supa de legume si se introduce la cuptor. Se tine pana se patrunde bine si se rumeneste carnea, intre timp, se pregateste garnitura de cartofi. Se curata cartofii, se taie in cubulete si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se presara sare, piper si chimen, apoi se stropesc cu unt topit si putina apa. Se introduce tava la cuptor, la foc moderat.
Cand curcanul este gata, se taie ata cu care a fost cusut, se asaza pe un platou si se serveste cu cartofii cu chimen si cu salata de varza alba.
Alte retete curcan recomandate
Piept de pui
Tocanita de pui
Chiftelute
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post