Castanele se curata si se pun la fiert in zeama de carne, dupa care se paseaza cu o furculita. Carnea de porc si cea de vitel se trece prin masina de
Castanele se curata si se pun la fiert in zeama de carne, dupa care se paseaza cu o furculita. Carnea de porc si cea de vitel se trece prin masina de tocat, impreuna cu slanina si ficatul curcanului, se amesteca cu oul, si potriveste la gust de sare si piper. Ceapa se toaca marunt si se rumeneste usor in 25 gr unt, apoi se amesteca in tocatura. Se adauga in pasta castanele si se umple curcanul cu compozitia rezultata. Se coase curcanul si se pune in tava cu unt, cu un pahar de apa si se introduce tava in cuptor. Cand curcanul s-a copt, se scoate si se lasa sa se raceasca, apoi i se taie picioarele, pieptul iar la urma se taie umplutura.
Se serveste cu garnitura de laptuci.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Ardei umpluti
Ciuperci la cuptor
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios