Se curata curcanul, se sareaza si se lasa intreg. Se curata cepele si se taie in rondele. Se toarna uleiul intr-o tava, se aranjeaza rondelele de ceap
Se curata curcanul, se sareaza si se lasa intreg. Se curata cepele si se taie in rondele. Se toarna uleiul intr-o tava, se aranjeaza rondelele de ceapa si peste ele se pune curcanul. Se unge curcanul cu unt topit si se adauga zeama de carne si Un praf de piper. Se da tava la cuptor la foc mic, sa se patrunda bine carnea. Se mai adauga zeama de carne, daca este nevoie, iar spre sfarsit se toarna vinul. Cand s-a patruns suficient, se scoate intreg pe un platou si se serveste cu piure de cartofi si cu salate diverse.
Alte retete curcan recomandate
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
Ardei umpluti
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios