Curcan flambat

Pieptul de curcan sarat, se pune la marinat in lapte cu usturoi zdrobit cca 1 ora. Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc feliile de carne, scur

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii (600 gr piept file de curcan)
  • 2 catei de usturoi
  • 200 ml lapte
  • 40 ml coniac
  • 50 gr unt
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de curcan sarat, se pune la marinat in lapte cu usturoi zdrobit cca 1 ora.

Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc feliile de carne, scurse, pe ambele parti, cca 4 minute. Se stropeste cu coniac si i se da foc. Cand se stinge flacara, carnea se pune pe farfurie si se stropeste cu sos de coniac.
Alte retete de mancare recomandate:

Vinete impanate

Vinete la cuptor

Ciuperci umplute

Prajitura aromata cu pere intregi

Aceasta reteta de prajitura este perfecta pentru sarbatorile de iarna. Perele posate in vin surprind toate aromele iernii,...

Ciorba de Pui cu Taietei - Reteta video

Alaturi de taieteii de casa, ciorba de pui va avea gustul perfect pentru mesele in familie

Gulas unguresc

Pentru gulas unguresc carnea se curata de pielite, se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....

Parteneri
Gustos.RO

Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes

Incercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...

Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes
ReteteCulinare.RO

Prajitura Lamington de Ciocolata

Prajitura Lamington de Ciocolata