Pentru crochete din carne de porc cu sos de tomate ceapa se curata, se spala, se taie felii, se inabusa in 25 g untura sau ulei cu 25 ml apa.
Pentru crochete din carne de porc cu sos de tomate ceapa se curata, se spala, se taie felii, se inabusa in 25 g untura sau ulei cu 25 ml apa. Painea alba se taie felii, se inmoaie in apa, dupa care se stoarce bine. Patrunjelul verde se spala, se taie marunt. Carnea se spala, se taie bucati, se toaca cu masina impreuna cu ceapa si painea. Usturoiul se curata si se piseaza. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina se cerne. Carnea tocata se amesteca cu un ou, usturoi, patrunjel verde, sare si piper dupa gust. Compozitia obtinuta se portioneaza in 10 bucati Fiecare bucata se modeleaza in forma cilindrica, cu lungime de 4-5 cm. Crochetele se trec prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei sau untura.
Crochetele din carne de porc cu sos de tomate se servesc calde, cu sos de tomate separat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post