Crochete de pasare

Crochetele de pasare se pot servi ca si aperitive sau cu orice garnitura. Se dau carnea si painea prin masina de tocat, se amesteca cu piperul, sarea.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Resturi de carne de pasare
  • o felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa bine
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • sare si
  • piper

Mod de preparare

Crochetele de pasare se pot servi ca si aperitive sau cu orice garnitura. Se dau carnea si painea prin masina de tocat, se amesteca cu piperul, sarea, patrunjelul verde tocat si oul; se modeleaza crochete care se dau prin faina si ou, dupa care se prajesc in ulei.


Crochetele de pasare se servesc cu soté de mazare sau morcov. Sunt delicioase.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala