Creveti cu ficat de gasca este o mancare cu carne si ciuperci foarte delicioasa si poate fi servit ca si aperitiv festiv. Punem ulei de masline in tigaie, apoi adaugam ficatul la prajit.
Creveti cu ficat de gasca este o mancare cu carne si ciuperci foarte delicioasa si poate fi servit ca si aperitiv festiv. Punem ulei de masline in tigaie, apoi adaugam ficatul la prajit. Punem creveti si un fir de rozmarin, sare si piper - ficatul se rumeneste, iar crevetii se inrosesc. Punem ciupercile – doua bucati si doua linguri de fasole fierte - boboloane albe. Dupa ce s-au calit, le stropim cu vin si trei linguri de zeama de peste. Cand este fiert, punem rosia si doi catei de usturoi.
Crevetii cu ficat de gasca se servesc pe un platou lunguiet.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post