Pentru crema din ciuperci cu carne da gaina carnea se spala. Ceapa se curata, se spala si jumatate din cantitate se taie marunt.
Pentru crema din ciuperci cu carne da gaina carnea se spala. Ceapa se curata, se spala si jumatate din cantitate se taie marunt. Morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se spala si se taie in sferturi pe lungime. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie lame. Daca se folosesc ciuperci din conserva, acestea se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Carnea se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovi, patrunjel radacina si pastarnac si se mai fierb 20 de minute. Ceapa tocata marunt si jumatate din cantitatea de ciuperci se inabusa in 25 g margarina si putina supa de oase (200 g), se amesteca cu restul de supa de oase si se continua fierberea 15 minute. Dupa ce au fiert, legumele se paseaza, iar carnea se dezoseaza si se taie bucati mici. Galbenusurile se amesteca cu lapte si sare si se adauga la
crema obtinuta, amestecand continuu. Se mai fierbe 10 minute. Se adauga bucati de margarina.
Crema din ciuperci cu carne da gaina se serveste fierbinte, cu bucati de carne si ciuperci deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post