Creier taranesc cu marar

Pentru creier taranesc cu marar creierul se curata, se spala si se tine in apa rece inainte de a fi pregatit. Dupa fierbere, se raceste si se taie felii.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • creier - 500 g
  • oua - 4 bucati
  • ulei - 100 ml
  • marar verde - 1 legatura
  • sare si piper

Mod de preparare

Pentru creier taranesc cu marar creierul se curata, se spala si se tine in apa rece inainte de a fi pregatit. Dupa fierbere, se raceste si se taie felii. Ouale se spala, se sparg si se amesteca bine cu telul intr-un vas. Mararul verde se curata, se spala si se taie fin. Creierul se rumeneste putin in uleiul incins. Se adauga ouale batute si mararul. Se amesteca usor. Se presara sarea si piperul.

Creierul taranesc cu marar se serveste cald.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ricotta si caise

Delicioasa, bineinteles! :) 

Prajitura cu ricotta si caise
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide