Creier pane de vita sau porc

Creierul pane de vita sau porc este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se curata, se spala, se tine in apa rece si se fierbe.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • creier de vita/porc - 500 g
  • oua - 2 bucati
  • faina - 150 g
  • pesmet - 150 g
  • unt - 200 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Creierul pane de vita sau porc este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se curata, se spala, se tine in apa rece si se fierbe. Ouale se trec prin jet de apa rece si se bat cu sarea si piperul. Faina si pesmetul se cern. Creierul fiert se raceste si se taie felii. Feliile de creier se dau prin faina, apoi prin ou si pesmet. Se prajesc in untul incins.

Creierul pane de vita sau porc se serveste rece sau cald.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada din piept de pui

Un mezel sanatos de casa pe care vi-l recomand alaturi de o salata de cruditati mai ales acum pe perioada verii!

Rulada din piept de pui
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide