Creier cu sos

In 3 linguri de untdelemn se caleste faina si se stinge cu supa de legume. Se toarna vinul si se lasa sa fiarba la foc mic. Se adauga creierul fiert,

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr. creier
  • untdelemn
  • 1 lingurita rasa de faina
  • 6 ciuperci
  • 6 cepe mici arpagic
  • 1 ceasca supa de legume
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 2 galbenusuri
  • 1 lamaie mica
  • sare
  • piper

Mod de preparare

In 3 linguri de untdelemn se caleste faina si se stinge cu supa de legume. Se toarna vinul si se lasa sa fiarba la foc mic. Se adauga creierul fiert, sare, piper si se lasa la fiert inca 10 min. Se desfac galbenusurile, se adauga zeama de lamiie.

Se serveste fierbinte si gratinate cu ciuperci

Alte retete recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

Aceste plăcinte cu mere sunt delicioase, se fac super ușor și nu ai nevoie de multe ingrediente. Le poți savura...

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide