Creier cu rosii la cuptor

Pentru creierul cu rosii la cuptor se curata creierul si se fierbe. Se taie felii subtiri. Se curata de asemenea cateva ciuperci, se taie felii si se inabusa in unt.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 creier de vaca sau
  • 2 creieri de vitel
  • 150 g ciuperci
  • 4 rosii frumoase
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura branza rasa
  • sare.

Mod de preparare

Pentru creierul cu rosii la cuptor se curata creierul si se fierbe. Se taie felii subtiri. Se curata de asemenea cateva ciuperci, se taie felii si se inabusa in unt. Se pune sare. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc, se asaza un rand de felii de creier, un rand de rosii taiate felii subtiri si fara coaja, un rand de ciuperci si din nou un rand de creier. Se toarna deasupra unt topit, se presara pesmet si branza rasa si se da la cuptor. Se tine pina se rumeneste.


Creierul cu rosii la cuptor se serveste cald.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

Am rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide