Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert. Cotletele le saram, le piperam si le dam cu boia. Le prajim in ulei incins. Eu prefer sa le f
Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert.
Cotletele le saram, le piperam si le dam cu boia.
Le prajim in ulei incins. Eu prefer sa le frig intr-o cratita teflonata cu minimum de grasime.
Cat timp se frig cotletele am feliat ciupercile si am curatat ceapa pe care am taiat-o maruntel.
Apoi am calit ceapa in putin ulei pana a devenit sticloasa si am adaugat ciupercile. Le-am lasat la foc potrivit pana a scazut zeama pe care o lasa ciupercutele.
Cartofii fierti ii lasam sa se racoreasca putin si apoi ii pasam, adaugam laptele, untul, galbenusul si sare dupa gust.
Cotletele rumenite le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei. Eu am mai adaugat si cateva cuipercute intregi pe care le-am piperat si in care am pus cate putin unt.
Acum ca totul este pregatit incepem asamblarea.
Punem cu posul sau cu o punga taiata la un colt piureul pe marginea cotletelor, asa ca si o coronita rolleyes. Prima data un strat, si apoi inca unul.Mijlocul il umplem cu ciupercile calite. Si peste ele presaram cascaval ras:eu am pus putin cascaval si peste ciupercile intregi.
Acum este momentul sa introducem tava la cuptor unde va sta 20 de minute la aproximativ 200 - 250 de grade (la cuptorul meu am doar 3 trepte si pentru felul acesta l-am fixat in apropiere de treapta 2).
Pofta buna,
Reteta Cotlete rumene cu palarii de piure si ciuperci a fost propusa de georgiana_tgv pe forum culinar.ro
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios