Cotlete polonez cu prune uscate

Cotletele desosat se sareaza si se tavaleste prin faina. Se frige pe ambele parti in untura incinsa. Se trece in tava de cuptor, se adauga untura si

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cotlete
  • 15 -20 prune uscate
  • 40 g untura
  • 10 g faina
  • Sare

Mod de preparare

Cotletele desosat se sareaza si se tavaleste prin faina. Se frige pe ambele parti in untura incinsa. Se trece in tava de cuptor, se adauga untura si 3 – 4 linguri de apa. Se pune in cuptor la foc mijlociu, se frige 1 – 1,5 ore stropindu-l des. Cand cotletele este pe jumatate prajit se adauga prunele uscate. Se frig impreuna in continuare, stropindu-le cu sosul din tava. Se serveste taiat in felii subtiri cu prune si zarzavaturi. Ca garnitura se poate oferi varza rosie calita si cartofi fierti intregi.
Alte retete recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors