Cotlete milaneze

Se sareaza cotletele, se dau prin ou batut, amestecat in parti egale cu cascaval ras. Se prajesc in unt, acoperite si la foc potrivit.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete de vitel
  • 1 ou
  • 100 g cascaval
  • 100 g unt
  • sare
  • sote de legume

Mod de preparare

Se sareaza cotletele, se dau prin ou batut, amestecat in parti egale cu cascaval ras. Se prajesc in unt, acoperite si la foc potrivit.


Se servesc cu sote de legume.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Fursecuri spritate cu portocale

Am pregatit aceasta reteta pentru a face niste martisoare comestibile . Au iesit foarte gustosi si fragezi.Sper sa le fi...

Fursecuri spritate cu portocale
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide