Rosiile de taie in jumatati, ciupercile se curata si se taie felii. Se toaca jumatate din ceapa, iar cealalta se taie fasii. Se topeste untul si se c
Rosiile de taie in jumatati, ciupercile se curata si se taie felii. Se toaca jumatate din ceapa, iar cealalta se taie fasii. Se topeste untul si se caleste ceapa tocata, apoi se adauga orezul, se inabusa, se stinge cu supa. Se acopera cu un capac, apoi se inabusa 15 minute. Se amesteca spanacul cu rosii, orez, se sareaza si se pipereaza. Se sterg cotletele, se pipereaza si se prajesc in ulei incins.
Se scot, apoi se prajesc ciupercile si feliile de ceapa, apoi se adauga smantana, vinul si se da in clocot cateva minute. Alte retete culinare:
Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor
In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie