Cotlete in sos de ciuperci

Rosiile de taie in jumatati, ciupercile se curata si se taie felii. Se toaca jumatate din ceapa, iar cealalta se taie fasii. Se topeste untul si se c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr spanac
  • 100 gr rosii cherry
  • 200 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 linguri unt
  • 200 gr orez
  • 400 ml supa
  • sare
  • piper
  • 4 cotlete de porc
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri smantana
  • 150 ml vin alb

Mod de preparare

Rosiile de taie in jumatati, ciupercile se curata si se taie felii. Se toaca jumatate din ceapa, iar cealalta se taie fasii. Se topeste untul si se caleste ceapa tocata, apoi se adauga orezul, se inabusa, se stinge cu supa. Se acopera cu un capac, apoi se inabusa 15 minute. Se amesteca spanacul cu rosii, orez, se sareaza si se pipereaza. Se sterg cotletele, se pipereaza si se prajesc in ulei incins.


Se scot, apoi se prajesc ciupercile si feliile de ceapa, apoi se adauga smantana, vinul si se da in clocot cateva minute. Alte retete culinare:

Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post