Cotlete de vitel moldovenesti

Cotlele moldovenesti se prepara din carne de vitel, ulei, rosii, sare, piper, vinete, usturoi, verdeata si vin alb.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cotlete
  • 5 linguri ulei
  • 300 gr rosii
  • sare
  • piper
  • 2 vinete
  • patrunjel verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 pahar vin alb

Mod de preparare

Cotletele moldovenesti sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne de vita se prajesc cotletele in ulei incins, pe ambele parti. Se taie vinetele felii si se dau prin faina, dupa care se pun la prajit in ulei. In uleiul ramas se pun rosiile curatate si taiate sferturi, se adauga sare, piper, verdeata si usturoiul tocat marunt. Se lasa la inabusit, apoi se adauga cotletele, se toarna vinul si se pun vinetele. Se introduce totul in cuptor si se lasa 10 minute.


Cotletele de vitel moldovenesti se servesc calde.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors