Cotlete de vitel

Taiati ceapa marunt si puneti-o intr-un vas cu laptele, buchetul aromat, sare si piper, dupa gust. Bateti cotletele cu ciocanul de snitele si apoi pu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 cotlete de vitel
  • 300 ml lapte
  • 1 ceapa
  • 1 buchetel aromat
  • 1 foaie de dafin
  • 3-4 fire de patrunjel
  • 3-4 fire de marar
  • sare
  • piper
  • verdeata pentru ornare

Mod de preparare

Taiati ceapa marunt si puneti-o intr-un vas cu laptele, buchetul aromat, sare si piper, dupa gust. Bateti cotletele cu ciocanul de snitele si apoi puneti-le in vasul cu laptele si mirodeniile. Tineti vasul acoperit, la foc potrivit, 20-30 de minute sau pana cand carnea este bine fiarta.


Adaugati in sosul format tarhonul taiat marunt si lasati mancarea sa se raceasca 5 minute inainte de a o servi cu garnitura.

Alte retete care contin carne:

Tocanita de pui Tocanita cu carne de vita si cartofi Ardei umpluti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu branza la cuptor

de trei zile am o pofta,dar nu am avut timp sa o prepar,in sfarsit;;)

Paste cu branza la cuptor
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide