Untul se pune intr-un vas, pe foc iar dupa ce s-a infierbantat se pun cotletele. Se intorc pe ambele parti ca sa se albeasca, apoi se acopera cu un c
Untul se pune intr-un vas, pe foc iar dupa ce s-a infierbantat se pun cotletele. Se intorc pe ambele parti ca sa se albeasca, apoi se acopera cu un capac si se lasa pe foc mic. Se baga vasul la cuptor, la rumenit. Dupa ce cotletele s-au rumenit si s-au muiat, se scot si se pun pe un vas cald. In sosul ramas se pun ceapa si usturoiul taiate marunt, apoi se toarna otetul si se lasa sa fiarba pana ce scade complet. Se prepara sosul picant astfel: 1 ceapa mica se toaca marunt, se adauga 3 lingurite faina si o jumatate pahar otet. Se fierbe totul aproximativ 10 minute, apoi se adauga 1 castravete murat tocat marunt si mustar dupa gust. Se adauga sosul picant, peste cotlete si se lasa sa fiarba putin.
Mancarea se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Chiftele
Mancare de mazare cu sos de rosii
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios