Cotlete de porc la gratar

Se indeparteaza osul de la cotlete si se taie carnea felii. Se curata de grasimi, se sareaza si se lasa asa o ora. Gratarul se infierbanta si se unge

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cotlete
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Se indeparteaza osul de la cotlete si se taie carnea felii. Se curata de grasimi, se sareaza si se lasa asa o ora. Gratarul se infierbanta si se unge cu ulei ca sa nu se lipeasca carnea. Cotletele se asaza pe gratar si se lasa sa se fria pe foc care, cate 10 minute pentru amandoua partile. Se intorc din cand in cand, iar cand sunt gata, se iau de pe gratar.


Se servesc cu cartofi si patrunjel verde tocat.

Alte retete care contin carne:

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

Chiftele

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide