Cotlete de porc in sos cremos cu mustar

Cotletele se freaca cu lemon pepper seasoning - eu le-am lasat in marinata cam 5 minute. Se pun apoi la rumenit in unt si ulei. Dupa ce se coloreaza s

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cotlete de porc
  • 1 cutie de supa crema de ciuperci condensata - cred ca se poate folosi si cea la plic
  • cu conditia sa o faceti mai groasa
  • 1 linguritza mustar Dijon - eu am pus de care am avut in casa
  • 1 linguritza unt
  • 1 linguritza ulei vegetal
  • 1/2 cup lapte - aprox 120 ml
  • patrunjel tocat
  • 1 linguritza si jumatate de lemon pepper seasoning - eu nu am avut
  • dar am facut o marinata cu coaja de lamaie
  • suc de lima
  • piper si sare

Mod de preparare

Cotletele se freaca cu lemon pepper seasoning - eu le-am lasat in marinata cam 5 minute.

Se pun apoi la rumenit in unt si ulei.

Dupa ce se coloreaza se adauga supa crema de ciuperci si laptele si se lasa la fiert pana cand cotletele sunt facute.

Se adauga patrunjelul si se opreste focul.


Se servesc cu orice fel de legume sau paste sau piure cu usturoi copt in ulei de masline.

Pofta buna!

Reteta Cotlete de porc in sos cremos cu mustar a fost propusa de GATUNIBI pe forum culinar.ro

Alte retete cu cotlet de porc gasiti aici:

Cotlete de porc la cuptor,

Cotlete de porc inabusite,

Cotlete de porc cu sos de vin

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Chec cu nuci si stafide

E perfect langa o cana cu lapte sau servit dimineata langa cafeluta preferata! Ca la bucatarasi acasa

Chec cu nuci si stafide
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide