Cotlete de miel la gratar

Cotletele de la miel se taie si se ung cu unt fierbinte. Se rade apoi cascavalul si apoi se bate oul. Cotletele unse cu unt se dau prin branza rasa,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Cotlete de miel
  • parmezan sau svaiter
  • unt
  • 1 ou
  • sos de rosii

Mod de preparare

Cotletele de la miel se taie si se ung cu unt fierbinte. Se rade apoi cascavalul si apoi se bate oul. Cotletele unse cu unt se dau prin branza rasa, apoi prin ou batut si din nou prin branza si se pune pe gratarul fierbinte.


Se serveste cu sos de rosii.

Alte retete:

Cartofi la cuptor

Ardei umpluti

Friptura de vita la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide