Cotlete de miel la gratar

Se taie cotletele, se inmoaie in unt fierbinte pe ambele parti, apoi se tavalesc in brinza rasa. Se bate bine un ou, se dau cotletele prin ou si din n

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cotlete de miel
  • 100 g parmezan sau svaiter
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • sos de rosii

Mod de preparare

Se taie cotletele, se inmoaie in unt fierbinte pe ambele parti, apoi se tavalesc in brinza rasa. Se bate bine un ou, se dau cotletele prin ou si din nou prin brinza si se aseaza pe un gratar incins. Se ung cu unt topit in timp ce se frig. Se prepara un sos de rosii mai gros, se pune in el putina sare si piper si se serveste la friptura.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post