Cotlete de miel cu mere

Se amesteca untul cu menta verde tocata si pui pasta pe o folie de aluminiu. Se ruleaza ca un salam. Lasi sulul la frigider pana se Ã

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 cotlete de miel
  • 125 g unt
  • 2 linguri de menta tocata
  • 1 ceapa tocata
  • 2 rosii taiate
  • 2 kiwi
  • 1 lingura ulei
  • 4 mere
  • 1 lingura de coriandru tocat
  • 1 lingura de zahar
  • sare
  • piper
  • 1 folie de aluminiu

Mod de preparare

Se amesteca untul cu menta verde tocata si pui pasta pe o folie de aluminiu.

Se ruleaza ca un salam.

Lasi sulul la frigider pana se intareste.

Condimentezi cotletele de miel si le pui pe gratar

Se caleste intr-o tigaie ceapa tocata marunt, uleiul si coriandrul.

Tai merele in sferturi, le ungi cu ulei si presari putin zahar peste ele.

Se lasa cotletele 2-3 minute pe gratar. Cand sunt gata,

aranjezi cotletele pe un platou, bucatile de mere si compozitia de ceapa cu rosii.
Se orneaza cu pasta de unt si menta din frigider.

Friptura de miel coroana

Ecler

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Inca o idee pentru un mic dejun reusit. Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici. Daca nu aveti...

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide