Se spala carnea si se curata Se presara cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere. Puneti cotletele intr-o tava si coaceti-le in cuptor, la Cand e ga
Se spala carnea si se curata
Se presara cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere. Puneti cotletele intr-o tava si coaceti-le in cuptor, la
Cand e gata carbea trebuie sa fie frumos rumenita.
Tocati marunt ceapa si amestecati-o intr-un castron cu
fisticul sfaramat.
Adaugati coaja de lamaie, data pe razatoarea mica, usturoiul zdrobit si zeama de lamaie stoarsa.
Amestecati bine si presarati peste carnea rumenita.
Se inca 5 minute in cuptorul incinspentru 5 min.
Serviti cotletele calde cu garnitura de fasole verde si mazare.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Pasca
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata