Marinam cotletele apoi adaugam peste ele un pahar de vin rosu. Se lasa sa stea o ora, dupa care se ung cu unt cald si se Sareaza, apoi se prajesc in
Marinam cotletele apoi adaugam peste ele un pahar de vin rosu. Se lasa sa stea o ora, dupa care se ung cu unt cald si se Sareaza, apoi se prajesc in ulei fierbinte. Se scot cind s-au rumeÂnit, se ung cu usturoi si se lasa pe o farfurie sa stea la cald.Ciupercile se spala cu atentie, se separa coditele de palarii, se pune sare pe fiecare palarie si se pun pe o tabla sa se friga la foc moale. Cind sint gata, se scot pe farfuria cu cotlete, se stropesc cu zeama de la o jumatate de lamiie si se servesc imediat. Coditele tocate se pun in uleÂiul ramas de la cotlete si se scad pe foc mic. Cind sint fara sos, se adauga vinul ramas de la cotlete si putina sare. Se servesc alaturi de restul mincarii.
Alte retete recomandate
Cunoscuta sub numele de friptura de carne tocata, sau carne tocata in forma de paine, cu origine europeana undeva in...
Meatloaf