Cotlete cu piure de mere

Cotletele se fierb, dupa care se taie in felii. Separat se rumenesc in untdelemn cepele taiate in rondele, se adauga mustarul si smintina, se amestec

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cotlete de porc nefeliate
  • 5 cepe potrivite
  • untdelemn
  • 125 gr. smantana
  • 1 lingura de mustar
  • 1 kg de mere

Mod de preparare

Cotletele se fierb, dupa care se taie in felii. Separat se rumenesc in untdelemn cepele taiate in rondele, se adauga mustarul si smintina, se amesteca si se lasa sa dea intr-un clocot si se toarna peste cotletele fierte. Merele curatate de coaja, taiate in cubulete se fierb in apa, dupa care se paseaza pina ce se obtine un piureu ce se serveste alaturi de cotlete

Alte retete recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

Am rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide