Cotlete cu buzunar

Carnea nu se bate sa se subtieze, ci i se face un buzunar cucutitul.Ciupercile si sunca se taie marunt, se amesteca cu patrunjel verde tocat, cascava

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de cotlete
  • 50 g ciuperci
  • 60 g sunca
  • 50 g cascaval (ras)
  • Patrunjel verde
  • Sare dupa gust
  • Piper (boabe) dupa gust

Mod de preparare

Carnea nu se bate sa se subtieze, ci i se face un buzunar cucutitul.Ciupercile si sunca se taie marunt, se amesteca cu patrunjel verde tocat, cascaval ras, sare si piper. Buzunarul croit se umple cu aceasta compozitie si se inchide cu o scobitoare. Se procedeaza la fel cu celelalte felii. Se impacheteaza in folie de aluminiu si se prajesc in cuptor.
Alte retete usoare recomandate

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala