Pentru aceasta delicioasa reteta de cotlet umplut cu carnati aveti nevoie de cotlet de miel, carnati subtiri, ulei, ceapa, usturoi, morcovi si verdeata.
Se dezoseaza carnea si se strapunge mijlocul ei cu un cutit lung si ascutit pentru a o pregati pentru friptura. Se desface putin taietura si se introduce carnatul. Se sareaza, se pipereaza si se prajeste cotletul in ulei incins. Se adauga ceapa, usturoiul tocate marunt si morcovii taiati rondele. Se lasa totul la fiert in ulei, peste care se adauga putina apa. Se prajeste apoi la flacara mare sau la cuptor. Dupa ce e gata sosul pentru friptura se strecoara prin sita si se presara cu marar tocat.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Drob
Sarmale de post
Ciorba de miel
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post