Cotlet surpriza

Se aleg cotlete frumoase, se ung cu putin ulei, se indeparteaza eventualele parti grase, se dau cu putin piper si boia de ardei dulce pe ambele parti.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete
  • sare
  • boia
  • piper
  • untura
  • sos de friptura
  • 2 linguri de brinza rasa
  • 2 linguri de pesmet
  • unt

Mod de preparare

Se aleg cotlete frumoase, se ung cu putin ulei, se indeparteaza eventualele parti grase, se dau cu putin piper si boia de ardei dulce pe ambele parti. Se lasa 10 minute la frigider, dupa care se pun la fript in putina grasime. Cind cotletele sint gata, se pun intr-o cratita mai larga, se toarna peste ele sosul de friptura (eventual un sos condimentat), se pun brinza rasa si pesmetul. Se lasa la foc mic 10 minute si se servesc cotletele decorate cu cite un cubulet de unt tavalit in patrunjel tocat. Alaturi, in sosiera, se pune si sosul din tava, combinat cu un pahar mic de apa rece, care se lasa sa fiarba 5 minute si se trece prin strecuratoare.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post