Cotlet de vitel cu smantana

Cotletele se asaza intr-un vas, cu ulei fierbinte. Se lasa la foc mic, la prajit, pe ambele parti.Vinetele se taie felii si se dau apoi prin faina, d

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cotlete
  • 5 linguri ulei
  • 300 gr rosii
  • sare
  • piper
  • 2 vinete
  • patrunjel verde tocat
  • 2 catei de usturoi
  • 1 pahar vin alb

Mod de preparare

Cotletele se asaza intr-un vas, cu ulei fierbinte. Se lasa la foc mic, la prajit, pe ambele parti.Vinetele se taie felii si se dau apoi prin faina, dupa care se pun la prajit in ulei. Dupa ce s-au prajit, se adauga in uleiul ramas rosiile curatate si taiate in sferturi. Se potriveste la gust de sare, piper si se adauga verdeata si usturoiul tocate. Se lasa la inabusit, apoi se asaza cotletele, se toarna vinul si se pun vinetele. Se introduce totul la cuptor pentru aproximativ zece minute.


Se servesc cotletele cu smantana deasupra.

Alte retete culinare:

Sarmale de post

Placinta de dovleac

Tocanita de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide