• lasati cotletul la marinat timp de 2 ore in ulei de masline, vin rosu calitativ si sare• vidati
• lasati cotletul la marinat timp de 2 ore in ulei de masline, vin rosu calitativ si sare
• vidati cotletul folosind aparatul de vidare FoodSaver, dupa ce l-ati asezonat in prealabil cu nucsoara, piper cayenne si sare dupa gust
• spanacul congelat il dati intr-un clocot
• introduceti cotletul in aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox la 56,5 grade Celsius pentru 3 ore, pentru a-l avea perfect medium
• scurgeti spanacul si caliti-l in unt cu usturoi, sare si pesto
• scurgeti-l din nou si adaugati-l in blender impreuna cu semintele de dovleac si branza mascarpone
• mixati pana obtineti o crema pufoasa, omogena
• treceti-o printr-o sita pentru a fi fina
• scoateti cotletul de vita din aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox si lasati-l sa se odihneasca cca 30 min
• sotati-l apoi in unt si putin ulei
• se serveste medium.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori mai mult decat esentiali.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post