Pentru cotlet de porc vanatoresc morcovii se curata si se spala; jumatate se taie fasii lungi, restul felii. Slanina se taie fasii.
Pentru cotlet de porc vanatoresc morcovii se curata si se spala; jumatate se taie fasii lungi, restul felii. Slanina se taie fasii. Cotletul se spala, se impaneaza cu fasii de morcovi si slanina si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ardeiul gras se spala, se taie fasii subtiri (julien). Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi, se fierb in apa cu sare. Orezul
se alege de impuritati si se spala. Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cotletul se introduce la cuptor intr-o tava cu 50 g untura sau ulei si 50 ml apa. Se rumeneste pe ambele parti si se scoate intr-un vas separat. Ceapa si morcovii se inabusa in jiul ramas de la frigerea cotletului, se adauga faina dizolvata in 25 ml apa rece, mustar, boia de ardei, foi de dafin, 250 ml apa fiarta, sare si se fierb impreuna 15 minute. Sosul format se paseaza, se adauga smantana si se mai fierbe 5 minute. Orezul se inabusa in 25 g untura sau ulei, se adauga ardei gras, rosii, 250 ml apa si se mai fierb 10 minute la cuptor, intr-un vas acoperit. Cotletul se portioneaza in 5 bucati.
Cotletul de porc vanatoresc se serveste cald.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post