Sare, piper, foi de dafin Calim ceapa intr-o lingura de untura, adaugam pasta de rosii, condimentele, diluam cu apa si fierbem cateva minute. Luam de
Sare, piper, foi de dafin
Calim ceapa intr-o lingura de untura, adaugam pasta de rosii, condimentele, diluam cu apa si fierbem cateva minute.
Luam de pe foc si adaugam cascavalul razuit. Batem feliile de carne subtiri, le ungem cu amestecul obtinut anterior si le acoperim cu alte felii de cotlet, le impachetam in folie unsa cu ulei.
Le prajim la gratar.
Le servim cu salata de fasole verde sau uscata.
Putem prepara carnea si in cuptor.
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata bulgareasca
Salata de piept de pui cu paste
Salata cu andive si ridichi
Această prăjitură este după o rețetă clasică și delicioasă, perfectă pentru cei care iubesc combinația dintre...
Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri