Varza dulce se taie subtire si se pune intr-un vas cu apa si sare, sa fiarba 20 de minute. Dupa ce a fiert, se scoate si se scurge de apa. Separat se
Varza dulce se taie subtire si se pune intr-un vas cu apa si sare, sa fiarba 20 de minute. Dupa ce a fiert, se scoate si se scurge de apa. Separat se pune untul pe foc, intr-un vas, se adaga otet, sare, piper si in final varza. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la fiert aproximativ 2 ore. Cotletele se pun pe gratar la fript si apoi se aranjeaza pe un platou peste varza pregatita anterior.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Chiftele
Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos