Cotlet de porc pane

Pentru cotlet de porc pane carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate putin. Ouale se trec sub jet de apa rece, se sparg intr-un vas si se bat.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cotlet de porc - 500 g
  • faina - 40 g
  • pesmet - 100 g
  • untura/ulei - 100 g (ml)
  • oua - 2 bucati
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru cotlet de porc pane carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate putin. Ouale se trec sub jet de apa rece, se sparg intr-un vas si se bat. Faina si pesmetul se cern. Bucatile de cotlet se trec prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc in untura sau ulei pe ambele parti.

Cotletul de porc pane se serveste cald, cu diferite garnituri.

 


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de prajitura Deliciu

Prajiturile cu nuca si mai ales cu nuca prajita sunt in topul preferintelor mele. Reteta de prajitura Deliciu mai are in...

Reteta de prajitura Deliciu
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide