Cotletul de porc cu sos de rosii si masline este un fel de mancare specific italian. O variatie a acestei retete se poate face si cu carne de vita sa
Cotletul de porc cu sos de rosii si masline este un fel de mancare specific italian. O variatie a acestei retete se poate face si cu carne de vita sau pui. Cotletele se bat ca snitelele si se prajesc in ulei cateva minute pe fiecare parte.
Se pun intr-o tava, se adauga usturoiul taiat feliute, vinul si uleiul, se condimenteaza si se baga la cuptor la foc mic.
Rosiile cu tot cu bulion se pun pe foc mic si se lasa sa scada putin.
Se adauga ciupercile taiate julien , sunca taiata feliute subtiri si maslinele taiate rondele.
Se condimenteaza si se lasa sa scada sosul.
Cand s-a facut carnea la cuptor , se toarna deasupra sosul si se mai baga la cuptor 5 minute.
Am servit alaturi de cartofi noi la tava.
Reteta Cotlet de porc cu sos de rosii si masline a fost propusa de izuk pe forum culinar.ro
Alte retete cu cotlet de porc gasiti aici:
Cotlet de porc cu legume si sos de lamaie
Cotlet de porc in sos de vin
Cotlet de porc cu sos picant
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post