Cotlet de porc cu sos de piersici

1.Se scurg piersicile(folosim compot cu jumatati de piersici ), apoi le taiem lamele subtiri. 2.Ceapa se curata si se taie rotocoale. 3.Carnea se spal

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie compot de piersici(425ml.).2 cepe
  • 1/4 l.apa
  • 4 cotlete a 150g.fiecare
  • condimente pentru carne de porc
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri mazare dulce din conserva
  • 2 linguri rase de faina sau amidon alimentar

Mod de preparare

1.Se scurg piersicile(folosim compot cu jumatati de piersici ), apoi le taiem lamele subtiri.

2.Ceapa se curata si se taie rotocoale.

3.Carnea se spala si se usuca cu un servet de bucatarie , apoi se condimenteaza cu condimentele pentru carne de porc.

4.Intr-o tigaie se pune uleiul, se lasa sa se infierbante si se rumenesc cotletele pe ambele parti, cate 2 min. pe fiecare parte, apoi se scot , iar in uleiul ramas se caleste ceapa.Se toarna apa si mazarea dulce si se lasa sa fiarba 2 min.Faina sau amidonul dse amesteca cu putina apa rece si se adauga in tigaie, se amesteca bine si se mai fierbe 2 minute, amestecand mereu.Adaugam piersicile si carnea si fierbem 2 minute.
Preparatul se serveste cu cartofi fripti taiati in patru sau orez.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare

Daca luam o pauza ne relazam, dar nu oricum ci cu un mega sandvis dulce care poate fi...."Pachetelul vesel"

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide