Pentru cotlet de porc cu pasta de tomate si vin alb cotletul se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Patrunjelul radacina si ceapa se curata, se spala si se taie felii.
Pentru cotlet de porc cu pasta de tomate si vin alb cotletul se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Patrunjelul radacina si ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ouale se trec sub jet de apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Bucatile de cotlet se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 75 ml apa. Separat, ceapa si patrunjelul radacina se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 75 ml apa, se adauga 50 g faina dizolvata in 50 ml apa rece, boia de ardei, pasta de tomate, sare, chimen si cca 500 ml apa. Se fierb 5 minute. Se adauga cotletele si se continua fierberea in vas acoperit pina ce cotletele sunt fierte. Spre sfarsit, se adauga vin. Din restul de faina (250 g), 2 oua, 50 ml apa, sare si se framanta o coca de taitei, care se intinde in foaie cu grosime de 1cm. Se taie patrate mici, care se fierb in apa cu sare, apoi se racesc cu apa rece.
Cotletul de porc cu pasta de tomate si vin alb se serveste cald, cu garnitura de taitei si patrunjel verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post