Cotlet de porc cu masline verzi

Cotletele se spala si se usuca pe prosop curat. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie felii (sau sfert

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • cotlet 1
  • 500 kg
  • morcovi 0
  • 750 kg
  • ceapa 0
  • 250 kg
  • usturoi 0
  • 030 kg
  • rosii 0
  • 250 kg
  • cimbru 0
  • 005 kg
  • foi de dafin 0
  • 0005 kg
  • masline verzi 0
  • 350 kg
  • vin alb 0
  • 150 l
  • ulei 0
  • 150 l
  • piper 0
  • 003 kg
  • sare 0
  • 020 kg

Mod de preparare

Cotletele se spala si se usuca pe prosop curat. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie felii (sau sferturi, daca ceapa este mai mica). Usturoil se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala, se decojesc, li se scot semintele si se taie fin. Carnea se inabusa in ulei. In jiul format se rumenesc ceapa si usturoiul, apoi se pun morcovii. Carnea se reintroduce in vasul cu morcovi, se adauga vin, cimbru, piper, sare, foi de dafin si se fierbe cu vasul acoperit 20-25 minute. Dupa acest timp, se adauga maslinele, rosiile si se continua fierberea inca 15 minute. Preparatul se pune pe farfurii sau pe platou, mai intai cotletele si deasupra sosul cu morcovi si maslinele.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi

Un aperitiv minunat pentru o seara de duminica in familie :), un blat grozav de bun asemanator cu cel de tarta dar totodata...

Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide