Pentru cotlet de porc cu legume si rosii carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste si se indeparteaza apa.
Pentru cotlet de porc cu legume si rosii carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste si se indeparteaza apa. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ardeii grasi se curata, se spala si se taie felii. Orezul se alege de impuritati, se spala si se opareste. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de cotlet se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in restul de ulei cu 50 ml apa, dupa care se adauga boia de ardei si 750 ml apa. Sosul format se toarna peste cotlete si se mai fierbe inca 10 minute. Se adauga orez, rosii, ardei gras si sare. Compozitia se introduce la cuptor si se fierbe 15 minute.
Cotletul de porc cu legume si rosii se serveste cu garnitura de orez si patrunjel verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post