Cotlet de porc cu bere, la cuptor

Cotlet de porc cu bere, la cuptor este o friptura savuroasa, cu un gust excelent si care poate fi servita cu succes chiar si la mesele festive.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • cartofi
  • masline
  • rosii
  • putin rozmarin
  • bere
  • putin ulei
  • suc de rosii
  • pasta de ardei kapia
  • sare
  • ardei iute si piper

Mod de preparare

Am pus carnea in tava doar unsa cu putin ulei, cu partea grasa in jos, am pus alaturi cartofi, masline, rosii, putin rozmarin.

Intr-o sticla am pus: suc de rosii, bere, pasta de ardei kapia, sare, iutica si piper.

Am pus folie si am sucit carnea de pe o parte pe alta. Dar numai din cand in cand. Cand parea sa se dea batuta, am pus si usturoi felii si am mai lasat-o.

Cand mirosea de scoteau toti strigate de lupta, am scos din sos rosiile, nitica zeama si usturoiul si am amestecat totul cu putina supa de vita (asta nu e musai sa faceti).

Am pus la loc peste carne si am pus si niste paste in sos, care vrea fusilli, treaba lui, care cartof, idem. Am intors carnea cu partea grasa in sus, am scos folia si am lasat sa se rumeneasca.


Am servit cotletul de porc cu bere, la cuptor cu ardei copti.

Reteta de cotlet de porc cu bere, la cuptor a fost propusa pe forumul Culinar.ro de BD.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors