Se taie pielea pana la carne la o distanta de jumatate de cm intre ele. Atentie insa, sa nu feliati carnea! Se presara cu sare, avand grija sa ajunga
Se taie pielea pana la carne la o distanta de jumatate de cm intre ele. Atentie insa, sa nu feliati carnea! Se presara cu sare, avand grija sa ajunga in fiecare taietura. Se pot introduce si cateva foi de dafin. Se ia o tava cu gratar (rolul gratarului este de a scoate carnea din ulei).
Se asaza cotletul in tava in asa fel incat pielea sa fie in sus. Se toarna in tava 500 ml apa sau vin si se condimenteaza dupa gust. Se baga la cuptor si se coace la 200 grade Celsius timp de 1 ora si jumatate. (daca pielea nu este destul de crocanta, continuati coacerea la 250 grade)
Dupa ce s-a copt, se mai lasa carnea in tava timp de 20 minute, fara a o acoperi.
Se serveste cu sosul din vin rosu, varza rosie calita, cartofi fierti si cu salata de ceapa rosie.
Alte retete recomandate:
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Castraveti bulgaresti
Daca tot am avut norocul de a degusta cerealele celor de la Green Sugar, m-am gandit sa pregatesc cateva fursecuri cu musli,...
Desert fursecuri cu musli, fara zaharIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala