Cotlet de miel umplut

Se curata si se spala spanacul in mai multe ape, apoi se fierbe in apa rece cu putina sare. Cand e gata, se scoate, se scurge bine si se marunteste in

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 cotlete de miel
  • 1 kg de spanac
  • o lamaie
  • 4 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • cateva fire de patrunjel

Mod de preparare

Se curata si se spala spanacul in mai multe ape, apoi se fierbe in apa rece cu putina sare. Cand e gata, se scoate, se scurge bine si se marunteste intr-un vas, cu o lingura din lemn, frecandu-se pana cand se formeaza un piure, care se stropeste cu zeama de lamaie.

Cureti si speli cotletul de la miel, apoi tai carnea in lungime si il bati pentru a fi cat mai intins. Condimentezi cu sare, piper si cimbru.

La mijloc, de-a lungul, pui piure de spanac. Rulezi si legi. Asezi intr-o tava unsa cu ulei, impreuna cu putina apa si il pui la cuptor. In timpul coacerii stropesti de cateva ori cu sosul format.
Alte retete cuptor recomandate

Dovlecei umpluti

Ciuperci umplute

Piept de pui la cuptor

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Parteneri
Bucataras.RO

Clatite din aluat de negresa

Reteta e foarte simpla. Se gatesc foarte repede si sunt extrem de gustoase. E prima data cand le-am facut si pe mine m-au...

Clatite din aluat de negresa
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere