Pentru prepararea acestei retete culinare aveti nevoie de cotlet de miel, verdeata, mere si condimente.
Friptura de miel este delicioasa. Pentru a prepara cotlet de miel cu mere se amesteca untul cu menta verde tocata, apoi se pune totul pe o folie de aluminiu si se ruleaza. Se lasa la rece pana se intareste. Se condimenteaza cotletele de miel, apoi se pun pe gratar. Se caleste ceapa tocata, se adauga rosiile cubulete, cele 2 kiwi curatate si maruntite, uleiul de masline si coriandrul verde. Se taie merele sferturi, se ung cu putin ulei si se presara zahar peste ele. Se pun merele pe gratar si se lasa 2-3 minute.
Cotletele de miel cu mere se aranjeaza pe un platou alaturi de untul cu menta. Mancarea se serveste calda.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post