Cotlet de miel aromat

Se amesteca toate ingredientele pentru sosul marinat intr-o craticioara, cu exceptia usturoiului si se fierb 5 minute la foc potrivit. Dupa racire se

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 kg cotlet de miel cu costite cu tot
  • 50 ml ulei
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • Pentru sosul marinat:
  • 1 pahar ulei
  • 2 pahare apa
  • 1 pahar otet de vin
  • 2 cepe taiate rondele
  • cimbru
  • dafin
  • boabe de piper
  • 3 catei de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru sosul marinat intr-o craticioara, cu exceptia usturoiului si se fierb 5 minute la foc potrivit.

Dupa racire se adauga usturoiul zdrobit.

Se curata cotletele de pielite

Se toarna sosul marinat peste cotletele curatate, se acopera vasul si se lasa 4-5 ore la marinat in frigider.

Se scot cotletele de la marinat, se ung cu ulei, se aseaza intr-o tava cu putina apa impreuna cu putina apa, o crenguta de rozmarin, sare, piper dupa gust si se introduc la cuptor.

Cotletele se vor stropi din cand in cand cu sosul din tava.

Impreuna cu cotletele se pot adauga legume (cartofi morvovi) care se vor servi ulterior ca si garnitura

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors