Cosulet cu piept de pui

Cosuletul cu piept de pui este o mancare de carne gustoasa pentru care veti avea nevoie de piept de pui, smantana, orez, legume si un cosulet facut din albus si faina.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g piept de pui
  • o legatura de ceapa
  • 200 g smantana
  • orez cu legume
  • 2 rosii
  • 200 g margarina
  • verdeata
  • un cosulet facut din albus si faina

Mod de preparare

Cosuletul cu piept de pui este o mancare de carne gustoasa pentru care veti avea nevoie de piept de pui, smantana, orez, legume si un cosulet facut din albus si faina. Orezul se caleste in margarina, apoi se adauga la o cana de orez - doua cani si jumatate de supa de carne, apoi sare, piper, delicat si legume. Se calesc morcovul, mazarea, ceapa, gogosarii, dupa care se taie cuburi mici. intr-o cratita, se caleste o ceapa taiata pestisori, apoi se adauga pieptul taiat julien, se caleste timp de cinci minute, dupa care se pune smantana si se adauga sare, piper, delicat si usturoi.
Cosuletul se face din albus batut spuma, in care se adauga sare si putina faina, apoi se unge un polonic cu acest aluat care se introduce in ulei incins pana se intareste si asa se obtine cosul. Pe un platou se pune un pat de orez si se intinde, peste el se pune cosul si in cos se pune pieptul calit cu smantana si se decoreaza cu rosii.


Cosuletul cu piept de pui este o surpriza pentru musafirii tai preferati.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala