Cosuletul cu piept de pui este o mancare de carne gustoasa pentru care veti avea nevoie de piept de pui, smantana, orez, legume si un cosulet facut din albus si faina.
Cosuletul cu piept de pui este o mancare de carne gustoasa pentru care veti avea nevoie de piept de pui, smantana, orez, legume si un cosulet facut din albus si faina. Orezul se caleste in margarina, apoi se adauga la o cana de orez - doua cani si jumatate de supa de carne, apoi sare, piper, delicat si legume. Se calesc morcovul, mazarea, ceapa, gogosarii, dupa care se taie cuburi mici. intr-o cratita, se caleste o ceapa taiata pestisori, apoi se adauga pieptul taiat julien, se caleste timp de cinci minute, dupa care se pune smantana si se adauga sare, piper, delicat si usturoi.
Cosuletul se face din albus batut spuma, in care se adauga sare si putina faina, apoi se unge un polonic cu acest aluat care se introduce in ulei incins pana se intareste si asa se obtine cosul. Pe un platou se pune un pat de orez si se intinde, peste el se pune cosul si in cos se pune pieptul calit cu smantana si se decoreaza cu rosii.
Cosuletul cu piept de pui este o surpriza pentru musafirii tai preferati.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post