Costita fripta

Costita se taie in fasii perpendicular pe oase. Se spala ca sa se duca jos aschiile din oase si se usca prin stergere. Se sareaza dupa gust. Se pune i

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de costita
  • 2 cepe
  • 2 linguri de unsoare
  • sare

Mod de preparare

Costita se taie in fasii perpendicular pe oase. Se spala ca sa se duca jos aschiile din oase si se usca prin stergere. Se sareaza dupa gust. Se pune intr-o tigaie si de dizolva cu un pic de apa. Ceapa tocata marunt se presara peste. In functie de cat de unsa este carnea, se mai adauga si ulei. Se pune capac deasupra, si se caleste carnea. Daca intra usor furculita in ea, inseamna ca este gata. Se ia capacul, se arunca apa de pe ea si se lasa sa se strecoare. Se frige in ulei fierbinte, dar nu se pune mult fiindca lasa propria unsoare. Ambele parti se frig rumene si se scot.
Alte retete carne recomandate

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Ciulama de ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide